30. syyskuuta 2018

Syyskuun suosikkeja

En olekaan jakanut tänne kuukauden suosikkeja sitten blogin perustamisvuoden. Joten pitkästä aikaan saatte lukea asioista, mistä olen tässä kuussa pitänyt!

IMG_0765
Ida Paul & Kalle Lindroth - Planeetat

Tätä kappaletta on tullut kuunneltua melkein joka päivä sen julkaisusta lähtien. Biisissä on vain sitä jotakin, mistä tykkään todella paljon.
 
IMG_0760
Essence the one and only - kynsilakka

Ihanaa viininpunaista kynsilakkaa löytyy kynsistäni tälläkin hetkellä. Vaikka tämä maksaa vain hieman yli 2 euroa, hinta-laatusuhde on kohdallaan tässä Essencen lakassa.

BeFunky-collage
Polar Loop 2

Aktiivisuusranneke on oikeasti äitini, mutta otin sen jo elokuussa omaan käyttööni. Päivän päätteeksi on mukava nähdä kävelemänsä askelmäärä ja aktiivisuus, sekä kelloakin tästä voi katsoa. Olen kyllä ollut tyytyväinen tähän rannekkeeseen.

IMG_0499
Adidaksen huppari

Kesällä kirpputorilta löytämäni Adidaksen huppari on ollut syyskuussa kovassa käytössä melkein joka viikko. Varsinkin päivinä, joina ei tiedä mitä pukisi päälleen, heitän mielelläni päälle tämän kivan värisen hupparin.
 
1
Silmälasit

Tet-viikolla ollessani sain viimeinkin silmälasit, joista tein myös oman postauksensa. Olen iloinen, kun näen nyt koulussakin kunnolla taululle toisellakin silmällä. Ainoa ärsyttävä asia laseissa on niiden likaantuminen, mutta muuten ne on olleet hyvät ja käytännölliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti