31. lokakuuta 2018

Ensilumi satoi maahan

kynttilä
Huomenta <3. Ennen kouluun lähtöä ajattelin tulla kirjoittamaan tänne hetken tauon jälkeen. Täällä Keski-Suomessa satoi viime torstaina lunta ja olin siitä niin innoissani, että kotiin päästyäni kävin ottamassa parit kuvat lumisessa maisemassa! Nyt lumi on tosin sulamassa pois, koska lämpötila nousee tänäänkin nollan yläpuolelle...

Tämä kyseinen torstaiaamu oli aivan ihana. Laitoin joululaulut soimaan ja lähdin seitsemän aikoihin kävelemään bussipysäkille. Kaikkialla oli niin hiljaista. Autojakin kulki ohi tavallista vähemmän. Vain lumihiutaleet leijailivat maahan ja pian jostain kuului kuitenkin rapinaa hiiren liikkuessa heinien seassa. Sanoisin, että se oli aika täydellinen aamu.

1121
Hyvää halloweenia muuten kaikille! Itse en kyseisestä juhlasta oikein välitä, vaikka onhan se kiva piristys syksyyn ja sen jälkeenhän monet aloittavat kunnolla joulunodotuksen. Itse olen tosin aloittanut sen jo kuukausia sitten, jos joku ei sitä ole huomannut :D. Huomenna siirrytäänkin marraskuun puolelle ja joulukuuhun on enää kuukausi! Huomenna tai perjantaina tulee myös tuttuun tapaan postausta lokakuusta ja sen tapahtumista.

Onko teille satanut lunta?

kuusi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti