19. lokakuuta 2018

Ensimmäiset asukuvat lasien kanssa

yksi

Minulla on ollut silmälasit huomenna kuukauden, mutta vielä en ole tänne saanut kunnon asukuvia niiden kanssa. Eilen jaksoin kuitenkin lähteä pihalle ja sadekin alkoi vasta kun ehdin takaisin sisälle. Olen käyttänyt noita laseja lähinnä koulussa, mutta päivän lopussa ne on likaantuneet niin paljon että on pakko ottaa ne pois. Pitäisi varmaan opetella käyttämään niitä myös vapaa-ajalla.

Mainitsin aiemmin tällä viikolla olevani lomalla ja maanantaina palaankin jo kouluun uuden jakson merkeissä. Olen ollut pari päivää yksin kotona ja saanut tehtyä muun muassa joulukuuta varten blogijuttuja, joista saatte kuitenkin tietää vasta vähän yli kuukauden päästä...

kaksi

kuusiTykkään näistä kuvista kyllä todella paljon! Farkkuja piti tosin hieman ommella, koska ne kesällä repeilivät vähitellen sääreen asti. Se huono puoli revityissä farkuissa on :D. Näin viileällä säällä laitoin farkkujen alle myös mustat legginsit. Punaiset raidat sopii myös hyvin vaaleansinisen ja mustan seuraksi. Mitä te tykkäätte tästä asuyhdistelmästä?

Minä lähden pian lenkille ja illalla pimeän tultua menen ulos kuvaamaan ja katsomaan, jos näkyisi revontulia.

Mukavaa loppuviikkoa!

kolmePaita Tokmanni | Farkut Takko Fashion | Takki H&M | Kengät Sportland

seitse

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Mullakin on vielä pari lomapäivää jäljellä, jonka jälkeen palataan kouluun. Toivottavasti sullakin on kiva loppuloma! :)

    VastaaPoista