7. lokakuuta 2017

Valon Kaupunki 2017


Oltiin viikko sitten perjantaina 29.9 Jyväskylän keskustassa, kun siellä oli Valon kaupunki-tapahtuma. Siellä oli tosi paljon hienoja valoteoksia, joista nämä valikoituivat tämän postauksen kuviksi. Tämä oli toinen kerta, kun kävin kyseisessä tapahtumassa. Tykkäsin eniten varmaan tuosta porovalopatsaasta, joka on ensimmäisessä kuvassa. Siinä takana on myös auto, joka oli koristeltu valoilla.

Taas oli yli kuukausi postausten välissä. En viitsi alkaa selittelemään näitä taukoja, mutta yritän kirjoittaa tänne silloin, kun inspiraatiota ja aikaa riittää. Koulussa on ollut jo monet kokeet, jotka on vieneet aikaa. Onneksi viikon päästä alkaa syysloma, siitäkin kyllä osa menee historian kokeeseen kertaamisessa.. :D Mutta silloin voisin lähteä kuvailemaan ja kirjoittaa postauksia valmiiksi. Mitä te haluaisitte lukea täältä? Leivontapostauksia ja uusi huoneen esittely on ainakin ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa.

Mutta nyt alan katsomaan Uuden Päivän vanhoja jaksoja ja kuuntelemaan eilen julkaistua Sunrise Avenuen albumia , toivottavasti pidit postauksesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti