25. lokakuuta 2017

Paluu arkeen



Huomenta kaikki! Tulin kirjoittelemaan normaalista poiketen näin aamulla, sillä menen yhdeksään kouluun ja bussipysäkille lähtöönkin on vielä puoli tuntia. Sunnuntaina oli syysloman viimeinen päivä ja maanantaina palattiin kouluun uuden jakson pariin. Perjantaina onkin sitten jo historian koe!

Syysloma meni todella hyvin. Aloin käymään kävelylenkeillä melkein joka päivä ja olen nyt päättänyt alkaa liikkua enemmän. Leivoin lomalla jälleen pipareita ja joulutorttuja, jälkimmäiset meni kyllä jo muutamassa tunnissa :D. Muutin myös blogin ulkoasumallin yksinkertaiseksi, mutta sen epäonnistuttua vaihdoin sen sitten takaisin tähän Mielettömään malliin. En kyllä yhtään pidä tässä ulkoasussa postauksen ja gadgetien ympärille tulevista ''reunoista''. Niitä ei kai saa poiskaan tästä mallista... Mutta kyllä tämä hetken näin menee. Onko muuten teidän mielestänne parempi, että kuvat tulee postauksessa ennen tekstiä, sen jälkeen vai molemmat sekaisin?

Kouluun oli ihan kiva palata ja päästä takaisin normaaliin arkeen. Meillä väheni parin aineen tuntimäärät ja tuli uusia tilalle. Tämä jakso vaikuttaa ihan kivalta ja aion nyt alkaa panostamaan vielä enemmän kouluun. Nyt mä lähden kuitenkin kouluun, joten on aika päättää tämä postaus.

Oliko teillä kiva syysloma vai vietättekö sitä tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Mullakin meni syysloma oikein kivasti, ja leivoin myös jouluherkkuja! Mun mielestä kuvat voi olla postauksessa miten vaan, kunhan ne on loogisesti - tärkeintä tietysti että itse tykkäät. :) Ja onnea sulle historian kokeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! Kiva että sullakin meni syyslomaa hyvin :).

      Poista