11. marraskuuta 2018

20:19 Sunday

1
10
Mitä...

...Teet juuri nyt?

Tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta, johon sain muuten idean Saijan ja Ellan blogeista. Samalla katson Sykkeen vanhoja jaksoja. Lisäksi mietin samalla, että mille sivustolle alan laittamaan blogikuvat Flickrin muuttuessa maksulliseksi.

...Olet syönyt tänään?

Aamulla söin ruisleipää ja täytekakkua, jota äiti oli leiponut isänpäiväksi. Päivällä kävimme syömässä ABC:lla jossa söin lohta, paahtopaistia ja lihapullia juustoperunoiden kanssa. Illalla menimme sukulaisten luo jossa söin jälleen täytekakkua.

6
...Olet tehnyt tänään?

Päivällä kävimme tosiaan syömässä ja tulimme sieltä kotiin vähäksi aikaa. Alkuillasta kävimme sukulaisilla ja tulimme sieltä pari tuntia sitten kotiin. Kävin myös lenkillä ja saunassa sen jälkeen.

...Päivän ohjelmaasi vielä kuuluu?

Pitäisi aloittaa lukemaan huomenna olevaan ruotsinkokeeseen, jonka melkein unohdin. Saatan laskea myös vähän matikkaa... Meikitkin pitäisi pestä pois naamasta ja laittaa huomista varten koulureppu valmiiksi.

...Hyvää ja huonoa päivässäsi on ollut?

Hyviä asioita oli herkullinen ruoka ja ihmisten näkeminen. Lenkilläkin oli mukava käydä vielä ennen nukkumaanmenoa. Huono juttu taas oli ajan hidas kuluminen, en millään jaksaisi viettää viikonloppua, vaan tahtoisin mennä takaisin kouluun :D.

42
Neulemekko Kirpputori (Seppälä) | Kengät Tokmanni

8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti