4. marraskuuta 2018

Lumisissa maisemissa

1
Ehdin ennen lumien sulamista ottaa onneksi pariinkin otteeseen asukuvia ja tässä on niistä ensimmäiset. Aamulla oli tosin vähän hämärää joten kuvien laatu hieman kärsi. Mutta tuo maisema oli kyllä aivan upea! Talvikengätkin pääsi ensimmäistä kertaa jalkaan ja synttärilahjaksi saatu pipo päähän. Tuohon pipoon kuuluisi kaksi karvaista tupsua, mutta ne saa myös irti ja sen takia kyseisestä hatusta pidänkin. Sinisten farkkujen ja raitapaidan kanssa oli lämmittämässä bombertakki ja pörröiset hanskat. Syksy- ja talviaikaan on kyllä ihana pukeutua, kun on niin monipuolisesti kaikkia ihania ja erityisesti lämpimiä vaatteita!

Tämä päivä taitaa mennä matikantehtäviä laskiessa ja sarjoja katsellessa. Blogiinkin täytyisi ottaa muutamat kuvat ensi viikkoa ajatellen kunhan saan kameran akun ladattua. Joulutorttujen tai piparkakkujen teko houkuttelisi myös... Illalla ajattelin vielä käydä kävelyllä, ettei koko päivä menisi sisätiloissa.

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu?
kollaaasii
2
Paita & Kengät Tokmanni | Farkut & Takki H&M | Hanskat New Yorker

4 kommenttia:

  1. Siis vau, missä päin on tullut noin lunta?! Meillä maassa on ollut lunta parhaimmillaan vain pari senttiä. Mutta hei - kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! Keski-Suomessa oli tosiaan vielä viikko sitten jonkin verran lunta, harmi vain että ne sulivat jo pois.

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja postaus muutenkin. :)

    VastaaPoista