28. marraskuuta 2018

Mitä tapahtui marraskuussa?

Marraskuu loppuu vasta parin päivän päästä, mutta päätin olla kerrankin ajoissa ja kirjoittaa nyt. En voi uskoa että kohta on jo joulu ja uusi vuosi. Vasta muutama kuukausi sitten oli kesä ja koulu alkoi.

Viikonloppuna olin tosiaan siellä Tampereella Uuden Päivän konsertissa, joka oli upea! Oli ihanaa päästä näkemään yhden lempisarjan näyttelijöitä ja nimmarikorttejakin kertyi ainakin 18. Musiikkiesityksissä tuli laulettua mukana ja. Vaikeaa kuvitella, että sarja, josta on katsonut joka ikisen jakson, loppuu kolmen viikon päästä. Siksi olen iloinen että pääsin vielä kuitenkin näkemään tämän jäähyväiskonsertin <3.

Eilen kävin katsomassa Ihmeotukset 2- elokuvan joka oli hyvä, vaikken ensimmäistä osaa ollutkaan nähnyt enkä heti päässyt kärryille hahmoista ja tapahtumista. Joulunavaus oli myös lauantaina jossa nähtiin myös mahtava ilotulitus. Jouluradiokin on soinut melkein joka päivä marraskuun alusta asti. Taksvärkkipäivänä siivoilin kotona ja huoneeseeni tuli joulukoristeita, siitä lisää reilun viikon päästä... Lisäksi olimme koulusta viikko sitten tutustumassa ammattikoulun eri linjoihin, ja vaikka lukioon aion hakeakin, niin oli ihan mielenkiintoista nähdä sitä ammattikoulupuoltakin.

Miten teidän marraskuunne on sujunut?

up
kaksikolmee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti