16. marraskuuta 2018

Pari meikkiostosta

Tunnelmallista perjantai-iltaa <3. Minä olen ollut tämän päivän kotona sillä meillä oli taksvärkki, jonka vuoksi olenkin siivonnut ja laittanut vähän joulujuttujakin omaan huoneeseeni!

Muutama viikko sitten käytiin hakemassa postista Cocopandan tilaus. Oli ensimmäinen kerta, kun kyseisestä paikasta tilasin mitään ja olen kyllä tyytyväinen suht. nopeaan toimitukseen ja tuotteisiin yleensäkin. Olin katsellut jo jonkin aikaa highlighteria ja jonkinlaista luomiväripalettia, ja vihdoin päätin tilata ne. Hintakin jäi noin 10 euron tienoille, sillä molemmat tuotteet olivat alennuksessa!

1

3
Ensimmäinen juttu on siis Makeup Revolutionin Iconic 3- luomiväripaletti. Omistin ennestään vain yhden Essencen luomivärinapin joka ei tosin ole kovin pigmenttistä, joten oli mahtavaa saada ihan kunnon paletti sen seuraksi. Tämä taitaa olla jonkinlainen kopio Urban Decayn Naked 3 luomiväripaletista, mutta silti tosi hyvä ja laadukas. Hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Paletti oli erittäin hyvä ostos ja osa luomiväreistä on päässyt käyttöön jo muutaman kerran. Näitä värejä tullaan näkemään myös joulujuhlameikissäni...

2
Toinen ostos oli samalta merkiltä highlighter. Olin kauan haaveillut korostuspuuterista ja tämä valikoitui ostoskoriini, sillä se oli alennuksessa ja vaikutti vielä hyvälaatuiselta. Sävy on hieman kullanvärinen, joka näyttää mielestäni ihanalta kasvoilla. Highlighter on mukava lisäys arkimeikkiin ja varsinkin juhliin tämä on varmasti aivan täydellinen!

Oletteko te kokeilleet Makeup Revolutionin meikkejä?

2 kommenttia:

  1. Haluaisin kovasti kokeilla Makeup Revolutionin meikkejä ja varsinkin toi luomiväripaletti kuulostaa ihanalta! *.* Niitä ei kyllä ole hinnallakaan pilattu.

    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista