26. joulukuuta 2018

What i got for Christmas?

Joulupyhät alkaa pian olla ohi, mutta minun jouluni jatkuu vielä tammikuuhun asti. Koko joulukuu on mennyt liian nopeasti ja kohta vuosikin vaihtuu taas! Lupasin eilisen postauksessa, että näyttäisin hieman joululahjoja joita Joulupukki toi. Lahjaesittelyt ovat olleet yksiä blogin suosituimpia postauksia (yli 40 näyttökertaa) joten miksen totetuttaisi sellaista tänäkin vuonna. Lisäksi on mielenkiintoista itse lukea samankaltaisia postauksia muiden blogeista. Haluan vielä kiittää kaikista saamistani lahjoista, mikäli tätä postausta luette.
 
IMG_2040

IMG_2041

IMG_2045
IMG_2053
Vaatteita tuli tänä vuonna aika paljon, mutta niille löytyykin aina käyttöä. Eräästä paketista paljastui nuo harmaat pörrösukat joissa olenkin ehtinyt käyttää jo jonkin verran. Ne ovat tosi mukavat jalassa ja lisäksi sukat on valmistettu Suomessa, joka on tosi hieno juttu! Sain myös pehmoiset tossut joissa on ihana pieni rusetti. Näissä tohveleissa on varmasti ihana kulkea kotona, kun varpaita ei palele. Pörrölinjalla jatketaan, sillä lahjakääreen alta löytyi harmaat sormikkaat, jotka minulla olikin jo valkoisessa värissä.

Muissa pehmeissä paketeissa oli Adidaksen harmaa collegepaita, jota on piristämässä vaaleanpunainen teksti. Mustille Oxiden housuille tulee myös käyttöä ainakin kotihousuina ja ne taitavat sopia myös urheiluun. Sain myös Kappahlin pinkin raitapaidan, jota tulen pitämään yöpaitana taikka ratsastuksessa. Samassa kuvassa paidan kanssa on nuo pilkulliset patakintaat, joille olikin tarvetta. Ehkä nämä ovat tarpeeksi paksut enkä kärsi enää uunin kuumuudesta leipoessa :D. Olin toivonut myös uutta pyjamaa ja toiveisiini vastattiin kun sain lahjaksi Mina's merkkisen yöpaidan ja -shortsit. Niitä olen pitänyt päälläni jouluaatosta lähtien joka yö.

IMG_2023

IMG_2030
BeFunky-collageYhdessä painavassa lahjakassissa oli sukkien lisäksi kolme purkkia, joista kaksi on Dermosilin suihkugeelejä. Ne näyttävät niin ihanilta noissa talvisissa pulloissa, etten raaski varmaan käyttää niitä pitkään aikaan :D. Kolmas purkki sisältää korealaisen Misshan kasvojen puhdistusvaahtoa, joka tuoksuu mustikalta. Se on päässyt jo testiin ja vaikuttaa niin hyvältä! Olenkin kuullut paljon hyvää korealaisista tuotteista ja nyt minullakin on omani.

Joulupukki toi minulle myös oman otsalampun, joka tuli tarpeeseen sillä olen aina lenkillä ollessani käyttänyt äitin lamppua. Nyt ei tarvitse enää ottaa sitä lainaan! Myös kynät ovat aina tarpeellisia juttuja ja sainkin paketin, josta löytyy Stabilon lyijytäytekynä sekä kumi. Suklaata tuli kaksi levyä ja tuo harmaa laatikollinen, jonka kerkesin jo syödä... Mentoksiakin tuli paketista, jossa oli lisäksi minulle ja siskolleni yhteiseksi Puurokirja.

IMG_2056
Sitten ehdottomasti koko joulun paras lahja. Pääsen nimittäin ensi kesänä Sunrise Avenuen stadionkeikalle Helsinkiin! Aiemmin syksyllä minun annettiin ymmärtää etten pääsisi tuonne, mutta oli aivan mahtava yllätys kun siinä harmaassa karkkia täynnä olevassa laatikossa oli kirjekuori, josta paljastui tämä kortti. Sisäpuolella lukee, että tulen saamaan myöhemmin Collector Ticketin konserttiin. Tämä saa minut kerrankin odottamaan kesää enemmän kuin koskaan! <3

Kertokaa ihmeessä mitä te saitte joululahjaksi :).

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava toi keikkalippu, varmasti tulossa on huikea kokemus! *.* Tosi kivoja joululahjoja nää kaikki muutki! Mä sain muun muassa Iittalan Kartio-kaatimen ja Rupi Kaurin milk and honey -runokirjan.

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi, ihanan näköisiä lahjoja!! Huikea tuo keikkalippu :)

    Mäkin sain lahjaksi kaikkea kivaa, parhaimmat lahjat taisi olla uudet ulkoiluhousut & uusia pyyhkeitä!

    https://nouw.com/kiiainnanmaa

    VastaaPoista