3. joulukuuta 2017

1. Adventtikalenteri: Joulu Tag

Tänään on vihdoin ensimmäisen adventtikalenteripostauksen vuoro! Tätä jatkuu sitten joulukuun 24. päivään. Ensimmäinen luukku sisältää jouluisen tag-postauksen, jota muutama toivoikin tuossa syksyn aikana.


Suklaa- vai kuvakalenteri? Ehdottomasti suklaa, vaikka meillä on monena vuotena ollut myös sanomalehden kautta tullut kuvakalenteri.

Milloin aloitit joulunodotuksen tänä vuonna? Heinäkuun puolella aloin kuuntelemaan joululauluja, syyskuussa taisin laittaa pienen joulukuusen mun huoneeseen. Oikeastaan odotan joulua koko vuoden, ei ole mitään tiettyä alkamisajankohtaa :D.

Joulutortut vai piparkakut? Molemmat on kyllä hyviä, mutta joulutortut taitaa viedä voiton.

Lempi joululaulu? Hmm, esimerkiksi Tulkoon joulu, Tonttu, Varpunen jouluaamuna. Ja Antti Tuiskun joululaulutkin on ihania! Tykkään hirveästi kaikista joululauluista, en osaa sanoa vain muutamaa lempparia, koska niitä on todella paljon. Voisin tehdä näistä kokonaisen postauksenkin :D.

Mikä joulunajassa on parasta? Ruoka, lahjat, musiikki, koristeet, sukulaisten näkeminen, tv-ohjelmat... Kaikki joulussa ja sen odottamisessa on parasta! Myös koulun joulujuhlat on aina olleet tunnelmallisia ja ihania, harmi ettei meidän koulussa ole joulujuhlaa tänä vuonna.

Suosikki jouluruoka? Riisipuuro, karjalanpaisti, savulohi, laatikot ja kinkku. Nuo on esimerkiksi sellaisia, mitä syön aina jouluna.

Entä inhokkiruoka? Graavilohi, oon sitä kerran maistanut enkä tykännyt yhtään :D.

Suosikki joululeffa? Joulutarina on yksi suosikkini, se on niin tunnelmallinen ja jouluinen. Tykkään myös Napapiirin pikajunasta ja tietysti jouluaattona tulevasta Joulupukki ja noitarumpu-leffasta!

Tykkäättekö te tag-postauksista?

4 kommenttia:

  1. Itse tykkään lukea tämän tyyppisiä postauksia, kun voi aina laskeskella mistä samoista asioista pitää ❤ Itselläni joulun odotus ole vielä kunnolla edes alkanut.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Hyvää joulukuuta sulle kuitenkin :).

    VastaaPoista
  3. Ihania vastauksia sulla :) Graavilohi on itellä just se lemppari jouluruoista :D Mut se on kyl tosi voimakkaan makuista, ni en sillai ihmettele ettei kaikki tykkää. Ihanaa joulunodotusta sulle ♥

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista