27. joulukuuta 2017

Mitä sain joululahjaksi?

Kuten eilisessä postauksessa kerroin, tänään aion näyttää mitä sain joululahjaksi. Tykkään itse lukea samantapaisia postauksia ja haluan heti sanoa etten halua leveillä mitenkään lahjoillani. En tiedä keneltä näitä lahjoja sain, sillä meille tulee aina Joulupukki jakamaan lahjat, eikä niissä lue antajien nimiä :).

Sain kolme kirjaa: Kinuskikissa leipoo-Tervetuloa juhliin, Pohjolan Parhaat Jouluherkut ja Joulun klassikot ja hitit-nuottikirja, josta on tullut jo soiteltua muutamia lauluja. Muista paketeista paljastui raidallinen pitkähihainen, sekä yöpaitamekko, jonka kaveriksi sain villasukat ja todella pehmoiset pörrösukat. Niiden lisäksi sain ihan tavalliset punaiset sukat, joissa on kuusen kuva ja uudet ratsastussukat. Yhdessä paketissa oli asia, mitä olin toivonut todella paljon. Nimittäin Sunrise Avenuen levy! Toisesta paketista tuli yllättäen myös Suvi Teräsniskan kaksi joululevyä. Sain myös toivomani valkoisen lakanan, suklaata ja karkkia (joista en kylläkään tykkää) ja ihanan hevostyynyn. Kirjekuorista tuli rahaa ja lahjakortteja H&M:lle, Horzeen ja McDonaldsiin.

Olen todella iloinen ja kiitollinen kaikista lahjoista! Mitä te saitte joululahjaksi? :)

4 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja oot saanu! Tuo Kinuskikissa leipoo - kirja on varmaan super hyvä! Pitää varmaan hommata se myös itselle :)

    ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se vaikuttaa tosi kivalta, mitä nyt oon sitä selaillut. Kannattaa ehdottomasti hankkia! :)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia ja ihania lahjoja oot saanut! Pidän itse myös pehmeistä paketeista, kuten villasukista ja yöpaidoista. :)

    https://happythingswithjulia.wordpress.com/

    VastaaPoista
  3. Pehmeät paketit on kyllä kivoja, joskus voi saada jotain yllättävääkin :D.

    VastaaPoista