21. joulukuuta 2017

Kolme yötä Jouluun on

Tänään alkoi vihdoin joululoma koulusta ja jouluaattoon on enää kolme yötä. Nyt on viimeiset kokeet ja musiikinryhmän joulukonserttikin ohi. Syksy sujui koulun osalta kivasti ja toisaalta stressaavasti. En ymmärrä miksi kokeet piti laittaa viimeisille kouluviikoille, kun haluaisi vain keskittyä joulun odotukseen, eikä kirjojen lukuun. Mutta onneksi olen kuitenkin selviytynyt kokeista ihan hyvin. Illalla menen äidin kanssa kuuuntelemaan kirkkoon kauneimpia joululauluja! Eilen koristelimme joulukuusen, ei olla varmaan ikinä laitettu sitä näin aikaisin. 

Pitäisi vielä tehdä pari juttua tänne blogin puolelle, huomisen ja jouluaaton postaus. Kirjoitan sen siksi jo tänään tai huomenna, sillä en viitsi jouluna käyttää aikaani koneella olemiseen. Olen kuitenkin iloinen, että adventtikalenteri on onnistunut ja olen keksinyt kaikkiin luukkuihin jotain, kirjoittaminen ei ole yhtään tuntunut pakkopullalta!



Joulu on jo ovella, jaksetaan odottaa vielä muutama päivä! ;)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja tonttukuvia <3 Voi eiii, nyt Kolme yötä jouluun soi päässä loppupäivän! Toivottavasti ei enää huomenna, haha

    http://erelkee.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Erja! Heh, mullakin on soinut toi laulu päässä kun laulettiin sitä koulussa :D.

      Poista