6. elokuuta 2018

Konfirmoitu 5.8.2018


Eilen vietettiin minun rippijuhliani. Herätys oli jo ennen seitsemää ja kirkolla oltiin yhdeksän jälkeen harjoittelemassa konfirmaatiolaulua. Ryhmämme valitsema laulu oli nimeltään Sateenkaariunet. Sen jälkeen kävin ottamassa kuvia sukulaisten kanssa ja pian täytyikin rientää takaisin kirkkoon valmistautumaan. Messu alkoi kymmeneltä ja se meni yllättävän nopeasti, vaikka kesti noin puolitoista tuntia. Luin siellä myös yhden lukukappaleen. Messun ja ryhmäkuvan jälkeen otimme nopeasti kirkon pihalla lisää kuvia myös kukkien kanssa.
 

Kotona meillä oli ruokana lihakeittoa. Kirkosta tullessa olikin jo aika nälkä. Myöhemmin söimme kaikenlaisia herkkuja. Pöydästä löytyi esimerkiksi täytekakku, kuivakakkuja, pullaa ja keksejä.

Kun osa vieraista oli lähtenyt, availin lahjojani. Sain paljon ihania kortteja, rahaa, hienon rippiristin sekä kauan toivomani järjestelmäkameran! Minun piti alunperin ostaa se omilla rahoillani syksymmällä, mutta sitten sainkin sen lahjaksi! Nyt blogiinkin saadaan vähän laadukkaampia kuvia. testailin uutta kameraa eilen ja osa tämän postauksen kuvista on otettu sillä. Kamerasta saatte ehkä tarkempaa esittelyä joskus myöhemmin.

Rippimekkoni oli Little Mistressin ihana pohjepituinen mintunvihreä mekko, joka tilattiin Zalandolta. Kiilakorolliset kengät on Zatzasta ja ne sopivat todella hyvin tuohon mekkoon!

Olen tyytyväinen, että juhlia vietettiin näin loppukesästä, koska tuohon mahtavaan päivään on hyvä lopetella tämä kesä! Kiitos kaikille ketkä onnittelivat ja olivat mukana juhlimassa ripillepääsyäni! <3

2 kommenttia: