12. elokuuta 2018

Takaisin koulussa


Huomenta! Vaikka nyt on sunnuntai ja vapaapäivä, ajattelin silti kertoa vähän ajatuksiani koulun alkamisesta. Kuvissa näkyy myös asu, joka minulla oli ensimmäisenä koulupäivänä päällä. Eka päivä meni ihan kivasti. Meillä oli sääntöjen yms. kertausta, sekä ysiluokkalaisten ''olympialaiset'', jossa meidän luokka pärjäsi aika hyvin.

Aloitin tosiaan viimeisen luokan peruskoulussa. Meillä on ollut vasta yksi kunnon. päivä, jolloin oli oppiaineita normaalisti. Ensimmäinen jakso vaikuttaa kuitenkin ihan hyvältä. Tosin torstaina tulee aika kiire, kun koulu loppuu kolmelta ja neljän aikoihin täytyy lähteä tallille. Jos joudun sinä päivänä menemään bussilla, olen kotona vähän ennen neljää...


Nyt syksyllä täytyy panostaa moniin aineisiin, varsinkin ruotsiin koska sitä meillä ei ole enää keväällä. Haluan pitää englannin numerona 9, koska onnistuin nostamaan sen seiskasta ysiin kahdeksannen luokan aikana. Myös liikunnan numeroa olisi kiva saada paremmaksi. Talven aikana täytyy tietää, mihin haluaa peruskoulun jälkeen. Itse olen päättänyt jo pari vuotta sitten tahtovani lukioon, joten hyvistä numeroista on hyötyä.

Paita: Sunrise Avenue | Farkut: Takko Fashion | Lippis: Halpahalli | Kengät: Kirpputori


Oli tosi kivaa palata vihdoin kouluun kesän jälkeen. Toivottavasti tästä tulee hyvä vuosi. Tsemppiä teillekin opiskeluihin, jos jossain koulussa olette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti