22. elokuuta 2018

Linkkaa blogisi

20180813193930_IMG_0395(1)

Olen jo jonkin aikaa ajatellut uudistaa lukulistaani. Siksi pyydänkin teitä linkkaamaan oman (tai jonkun muun) blogin tuonne kommentteihin. Aikaa on tasan kaksi viikkoa, jonka aikana käyn läpikaikki linkatut blogit ja sen jälkeen teen suosikeistani oman postauksen.

Laita blogin osoite kommenttikenttään ja kirjoita myös lyhyt kuvaus linkkaamastasi blogista. Kerro myös, saanko käyttää banneria jos se päätyy esittelypostaukseen.

16 kommenttia:

  1. https://nouw.com/suviannika

    Mun Elämää Hevostytön Kengissä-blogini on aiemmin ollut hyvinkin hevospinotteinen, mutta tällä hetkellä tilanne on toinen. Hevosjuttuja ei näy blogissani laisinkaan tällä hetkellä. Kirjoittelen blogiini muun muassa pupuistamme, arjestasi, jaan kuvia. Blogissani on paljon monipuolista sisältöä. (Banneria saa käyttää)

    VastaaPoista
  2. mimmim.fi

    Pian täysi-ikäinen lukiolainen ja valokuvaaja yritäätäjä, joka jakaa blogissaan omia kuviaan sekä vinkkejään liittyen valokuvaukseen ja valokuvaajaan palkkaamiseen.

    Banneria saa käyttää :)

    VastaaPoista
  3. www.tiiajuutinen.fi

    Minun blogi on aika kuvapainotteinen, mutta sisältää silloin tällöin kirjoittamis-inspiraation iskiessä myös tekstiä. Blogi sijoittuu valokuvaus-kategoriaan, paljon retkeilyä ja ulkoilua valokuvaajan työhön liittyvien materiaalien ohella. Hyvinvointi ja psykologia myös esillä jonkin verran!

    VastaaPoista
  4. http://lily.fi/blogit/hannas-steps-and-trainings

    Blogi liikunta-alalla opiskelevan ja töitä tekevän nuoren elämästä, vinkkejä hyvinvointiin ja treeneihin sopivasti huumorilla ja vakavuudella maustettuna :) .

    VastaaPoista
  5. https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

    Saa käyttää banneria!

    Kyseessä on mun positiivinen & elämänmakuinen blogi, jossa jaan mun ajauksia bullet journalista, mieln hyvinvoinnista, kodista & sisustuksesta, parisuhteesta ja joskus muistakin mielenpäällä olevista jutuista!

    VastaaPoista
  6. Olen juuri valmistunut ylioppilas, joka aloitti opinnot psykologian ja kasvatustieteen parissa. Blogistani löytyy aiheita arkeeni, parisuhteeseen ja tietenkin opiskeluihin liittyen. Mukaan mahtuu myös paljon kaikkea muuta jännää! Saat tarvittaessa käyttää blogini banneria. - People Believe

    VastaaPoista
  7. Kerron blogissani au pair vuodestani Englannissa, vaikka matkustelenkin todella paljon myös ilman hostperhettä, pääasiassa Suomeen tai Jenkkeihin. Kirjoittelen siis lähinnä perusarjesta kuusivuotiaan tytön kanssa, ja omista tulevaisuudensuunnitelmista, olivat ne sitten opiskelu- tai reissuaiheisia. Banneria saa käyttää tarvittaessa.

    katiannamaailmalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. kirjoitan blogia vauhdilla vastatuuleen blogi ja youtube kanava minulla on myös Anne H jonka pääkategoria on lifestyle, olen 28v tyttö pohjanmaalta, kirjoitan omasta elämästäni sen möykyistä ja sileistä teistä. Välillä tulee videoita ja välillä taas tekstiä. :) - https://vauhdillavastatuuleen.blogspot.com/ ....Banneria saa käyttää

    VastaaPoista
  9. Omalaatuinen elämäntapahihhuli häärää omituisia juttuja vaatteiden tuunauksesta hävikkiruokaan. Väliin mahtuu erilaista lifestyle meininkiä. Tervetuloa matalaan linnaani.
    https://villananna.blogspot.com/ Banneria saa käyttää.

    VastaaPoista
  10. http://lauraemiliaan.blogspot.com / Banneria saa käyttää :)

    Laura Emiliaan on lifestyle-blogi sisälten niin muotia kuin arjen pieniä iloja positiivisella otteella. Blogin takana kirjoittaa 19-vuotias nuori nainen, joka rakastaa kahvia ja rauhallisia aamuja.

    VastaaPoista
  11. Mun blogi https://hipsunvipsun.blogspot.com/2018/09/nain-meidan-vauva-syo.html?m=1
    Kertoo vauva-arjesta, lifestyle sitä, ja DIY-jutuista.
    Tervetuloa tutustumaan! ❤

    VastaaPoista
  12. http://jasukuvaa.blogspot.com/

    Valokuvaus/lifestyle blogia kirjoittelee parhaillaan lähihoitajaksi opiskeleva 18-vuotias naisen alku Helsingistä. Blogi sisältää paljon kuvia ja kaikenlaista elämää!

    Tervetuloa! Banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen.

    VastaaPoista
  13. http://www.lalalilja.fi

    Tavallista elämää, tyylipohdintoja, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua ja Tampere-vinkkejä! Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta, keräilee kauniita hetkiä ja pohdiskelee välillä syvällisiäkin.

    Tervetuloa lueskelemaan! :) (Ja banneria saa käyttää!)

    VastaaPoista
  14. Arki(paska)ruokaa by Katta
    Ajatuksia ja kokeiluja kiireisen arjen ruokakokeiluista - kun mikään ruoka ei kelpaa. Siis kokeilevan keittiön kirjoitelmia, toiveena että ruoka ei olisi ihan paskaa eikä ainakaan aina.
    https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
    Terveruloa! Banneria saa käyttää tässä tarkoituksessa. :)

    VastaaPoista
  15. www.nanatar.fi

    Tuunailua, matkustamista, skräppäystä, askartelua, sisustamista.

    Blogin takana kohta 41v. yrittäjä pääkaupunkiseudulta.

    VastaaPoista
  16. Urbaani Turisti by Satu Valtonen
    Olen vasta aloittanut blogaamisen, pääpainona kirjoittelen matkustamisesta ja siitä, miten sen voi tehdä myös edullisesti, mutta tulevaisuudessa varmasti käyn läpi muita elämänmakuisia juttuja :)
    Tervetuloa!

    VastaaPoista