1. elokuuta 2018

Blogi 2 vuotta!

Tässä sitä taas ollaan. Kirjoittamassa jälleen blogin ensimmäistä postausta.

Mä innostuin bloggaamisesta lukiessani muiden blogeja, niistä saa aina kauheesti inspiraatiota, heh. Sen lisäksi mä tykkään ilmaista itseäni jotenkin, joten tää kirjoittaminen blogiin on siksi mukavaa.

Suurin piirtein noilla sanoilla alkoi ensimmäisen postaukseni. Ja tänään blogi täyttää jo kaksi vuotta! En olisi uskonut pari vuotta sitten, että tämä olisi edes tänä päivänä pystyssä. Nimittäin entisissä blogeissa kirjoittaminen on jäänyt jo parin postauksen jälkeen. Mutta täällä ollaan edelleen ja toivottavasti vielä monta vuotta lisää!


Lukiessani vanhoja postauksiani jokin aika sitten, tajusin että olen oikeasti kehittynyt tässä hommassa. Niistä 13-vuotiaan ottamista huonolaatuisista kuvista ja kummallisista teksteistä on menty toivottavasti parempaan suuntaan. Olen oppinut ottamaan ja käsittelemään valokuvia, kirjoittamaan paremmin, sekä muokkaamaan blogin ulkoasua.

Kahteen vuoteen on sisältynyt 105 postausta, 5235 näyttökertaa, yli 400 kuvaa ja 6 rekisteröitynyttä lukijaa. Kiitos teille kun jaksatte lukea ja kommentoida blogiini, se innostaa aina kirjoittamaan enemmän! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti