20. joulukuuta 2016

20. Jouluperinteet

Tän päivän postauksessa käsitellään jouluperinteitä, joita mulla on.

Jouluaattoaamuna herään yleensä tosi aikaisin, yleensä 5-7 aikaan, koska jos oon innoissani jostain asiasta, niin herään aikaisin :D. Teen normaalit aamutoimet ja avaan joulukalenterin viimeisen luukun. Sitten meen katsomaan televisiosta jouluohjelmia, mitä tulee kakkoselta. Vähän myöhemmin leivotaan sitten joulutortut ja meen katsomaan lisää Joulupukin Kuumalinjaa. Lumiukko ja Lumiukko ja lumikoira-elokuvat katson tietysti.

Kuva: Google
Aamupäivällä oon käynyt myös joulusaunassa, ennen kun meille tulee vieraita. Niiden kanssa sitten syödään päivällä ja katsotaan taas telkkaria :D. Joka vuosi meille on tullut Joulupukki, ja sitten illalla on jaettu lahjat ja laulettu joku laulu. Sen jälkeen avataan paketit ja mennään syömään jouluherkkuja. Loppuilta meneekin sitten lahjojen katselemisessa ja syödessä :D.

Kuva: Pinterest
Meidän jouluperinteet ei oo kovin ihmeellisiä, mutta joulut on ollut silti aina yhtä kivoja, tästä joulusta tulee varmasti myös todella mukava. Ps. Huomisen luukku tulee vasta illalla!

Millaisia jouluperinteitä teillä on?

Kiitos jos luit, nähdään huomisen postauksessa! :) ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Mukavaa lukea, millaisia jouluperinteitä sulla on. :) Mä aloitan joka jouluaattoaamun katsomalla Joulupukin kuumaa linjaa. Päivällä käydään joulusaunassa ja jouluruuan jälkeen avataan joululahjat. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joulu ei kyllä oo joulu ilman kuumalinjaa :D.

      Poista